26 mar 2012

Utilitzar les TIC en els processos formatius



Sessions 1 i 2 : 
Dissabte 18 de feber de 2012, de 9 a 14 h 
Dimecres 22 de febrer de 2012, de 18 a 20.30 h 
Ús del moodle a la formació 


Josep Masalles Román En aquestes dues sessions en Jossep Massalles ha fet un recorregut sprint del Moodle. Dels seu recursos i les seves avantatges. M'ha agradat el exemple que ha posats de centres i la manera d'engrescar als grups. Encara que de vegades, degut a problemes tècnics. Les activitats s'endarrerien una mica. Ha sigut una manera ràpida i senzilla de fer un bozinet del moodle i engrescar als formadors que facin cursets per conèixer més o aplicar-lo a les seves sessions de formació. 


Sessió 3: Dimecres, 29 de febrer de 2012, de 18 a 20.30 
Mitjans socials de suport a la formació 
Carmina Pinya Salomó Ha propossat una sessió molt motivant Ens ha donat una gran quantitat de recursos i eines per fer servir en les presentacions. Com captar l'atenció, com dissenyar l'activitat. Ha fet servir la PDI molt be per donar idees per fer el seu ús a la formació. Penjo un exemple d'unes de les eines que hem treballat a la sessió. En aquest cas, parlaríem de la motivació.




 

També ha fet una exposició molt pràctica de l'ús de les eines Google, i com integrar-les dintre de la formació permanent mitjançant els formularis de Google docs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario