9 jun 2012

La teva percepció es la teva realitat

"No hay verdad absoluta. Solo existe tu percepción." -Gustave Flaubert


La percepció és el procés mitjançant el qual reps i interpretes informació que prové del medi ambient o de tu mateix. Aquesta informació és rebuda per mitjà dels cinc sentits: La vista, l'oïda, el gust, el tacte i l'olfacte. En altres paraules, la percepció és el mitjà mitjançant el qual entenem i interpretem el món, el nostre món. Tu perceps el món de certa manera depenent teves creences. Aquests programes que tu has emmagatzemat en la teva ment subconscient són els responsables de com tu perceps la realitat, la teva realitat. 

Bruce Lipton diu, "La percepció controla el comportament. La percepció controla els teus gens. La percepció re-escriu els gens. La percepció re-escriu el comportament".
Això significa que nosaltres podem canviar (re-escriure) els nostres gens (DNA) mitjançant la nostra percepció (creences). Necessitem començar a entendre i enfocar-nos en els senyals que rebem del nostre medi ambient si volem canviar els nostres gens. Podem canviar la nostra vida si canviem les nostres creences. Desafortunadament la majoria de nosaltres re-escrivim nostres gens amb una percepció negativa gairebé cada dia. Les nostres antenes reben més senyals negatives perquè la informació que rebem es "iguala" aquests programes gravats en el nostre subconscient. 
Podem estar envoltats d'informació positiva i tenir bones oportunitats davant de nosaltres, però les nostres creences limitants ens bloquegen. Si estàs preocupat perquè algú de la teva família té (o ha tingut) càncer o una altra malaltia mortal i penses que tu també podries tenir-la, no hi ha raó perquè continuïs preocupat perquè això no està en els gens, fins que tu ho creus i ho acceptes com la teva veritat. Les teves creences us poden curar o matar. Les teves creences determinen la teva realitat biològica i de comportament. Tu pots reescriure (canviar) els teus gens amb nova informació. Tu crees la teva vida i només tu ets responsable d'escriure la informació que tu vols al teu DNA (gens). 
Les creences són només la conclusió d'alguna cosa. 

Tu fas les teves pròpies conclusions en base a informació externa o experiències. La teva percepció és un filtre entre tu i la "realitat". Tu perceps les coses depenent de la informació i experiències que tu has emmagatzemat (creences i sentiments) les quals creen teva PRÒPIA realitat. La percepció varia de persona a persona. Gent diferent percep diferents coses d'una mateixa situació. La gent li dóna un significat diferent a les coses depenent seves pròpies creences. Canvia les teves creences i la manera de percebre el teu medi ambient (incloent les persones) i la teva vida canviarà. La vida és bonica i té coses meravelloses per a tu, però tu només veus el que pots percebre depenent de les teves creences.
Quina és la teva percepció de tu mateix? 
Quina és la teva percepció de la teva situació actual?
Quina és la teva percepció sobre la teva vida?
Quina és la teva percepció de la teva tasca de formador?

Estret del portal: http://www.brainywoman.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario