2 jun 2012

El Baròmetre identifica com a competències no tècniques més rellevants pel sector TIC la resolució de problemes, la presa de decisions, l'expressió oral i comunicació i el treball en equip

Aquest article de David Millet, publicat al portal educaweb.com, ho trobo molt interessant de cara a la formació de docent, de cara a incidir en els competències que els nostres alumnes hauran de tenir quan entrin al mercat laboral, seria com preparar la terra perquè a l'ESO, en el meu lloc, ja que soc mestre de Primària poden créixer les llavors sembrades en Primària.


"En concret, el Baròmetre identifica com a competències no tècniques més rellevants les competències de caràcter cognitiu com la resolució de problemes i la presa de decisions, i les competències interpesonals i de gestió com la expressió oral i comunicació, el treball en equip i  el lideratge".


M'ha cridat l'atenció aquest article, ja que els aspectes mencionats han sigut tractat al llarg del curs de formadors de formadors amb tots i totes les formadors i formadores: aspectes com el lideratge, capacitat de comunicació oral que té molt a veure amb el discurs... estan molt relacionats amb el mòdul 4.


Si voleu més informació, aquí teniu la resta de l'article.
http://www.educaweb.com/noticia/2012/05/30/entrevista-david-millet-vicepresident-area-organitzacio-estudis-ctecno-15542.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario